Näönhuolto

Näönhuolto

Palvelemme näönhuoltoasioissa koululaisia, opiskelijoita, aikuisia ja seniorikaupunkilaisia - kaikkia. Eri harrastuksiin on erilaisia näkösuoritusta parantavia vaihtoehtoja. Tule liikkeeseen, niin katsomme, kuinka voimme olla avuksi.

Käytämme alan viimeisintä teknologiaa. Yhteistyökumppanimme saksalaisen Rodenstockin viimeisin laitekehityksen tulos on DNEye Scanner. Sillä otamme nopeasti ja vaivatta silmiesi ns. sormenjäljet, jotka ovat ainutlaatuiset. Mittaamme silmän taittoarvon pienellä pupillilla ja suurella pupillilla. Näiden mittaustulosten avulla saamme määritettyä parhaimman linssivoimakkuuden ja saamme toimivimman lopputuloksen silmälaseillesi. 

Kehykset ja linssit mitoitamme Impressionist kuvantamislaitteella. Yhdessä skannerin ja kuvantamislaitteen kanssa saamme sinulle parhaat silmälasit ikinä.
 

Näöntarkastus

Meillä näkösi tutkitaan huolella. Keskustelemme silmiesi eri käyttötilanteista, selvitämme aiemmat kokemukset silmälasien käytöstä. Kartoitamme myös, mitä toiveita sinulla on näkemiselle. 

Käytämme alan viimeisimpiä laitteita, jotta tutkimustulokset olisivat mahdollisimman luotettavat ja mittaukset toistettavissa. Meillä on kaikki näkötietosi tallessa. On helppo jatkaa siitä, mihin edellisellä kerralla pääsimme.

Kuivat silmät

Kuivat silmät oireilevat ikävästi mm. kirvelynä ja näönvaihteluina. Selvitetään yhdessä, mistä kuivien silmien oireet johtuvat. Onko kyse kyynelnesteen koostumuksesta vai liiallisesta haihtumisesta? Ei huolta, sillä meillä on erilaisia silmätippoja ja suihkeita, joista valitsemme sopivimman. Auton sisäilman tuuletus tai lämmitys kuivattavat myös silmän pintaa. 

Saat meiltä ohjeet huolellisen silmien lämpöhoidon tekemiseen kotona. Kuivien silmien hoitaminen edellyttää pitkäjänteisyyttä mutta ei huolta, yhdessä saamme aikaan hyviä tuloksia. Aloitetaan vaikkapa pikatestillä. Tervetuloa aloittamaan.

Näköpalvelut

Teemme silmälasien huolto- ja korjaustyöt paikan päällä. Harrastuksiin räätälöimme sinulle sopivimman ratkaisun. Pelaamme itsekin golfia, joten golflasien määrittäminen on meille tuttu juttu. 

Autoilijallekin on oma linssityyppi, jolla näkee näkökentän reuna-alueille terävästi. Kauas katselussa silmälasilinssissä ei ole epätarkkoja alueita, joten autolla ajaminen sujuu mallikkaasti.

Työnäkö

Ja jos on tarvetta, voimme tulla vaikkapa työpaikalle tarkastamaan koko porukan näkötilanteet. Ullalla on työnäkemisen ja työlasien määrittämisen erikoispätevyys, joten homma hoituu.

Tiesitkö, että työnantajalla on VNp 1405 näyttöpäätetyöstä määräyksen perusteella velvollisuus kustantaa työntekijälle päätelasit, kun tietyt ehdot täyttyvät? Ergo-linssiperheessä on useita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia. Autamme oikean silmälasilinssin valinnassa.

Silmälääkäriyhteistyö

Meillä on joka kuukausi silmälääkärin vastaanotto. Teemme hyvää yhteistyötä näkösi hyväksi.