Silmälasit

Silmälasit

Meillä et ole silmälasiviidakossa yksin. Silmälasikehyksiä on metallisia, muovisia, pyöreitä, kantikkaita, miehille, naisille, lapsille ja vaikka mitä. Uusia malleja saamme useilta brändimerkeiltämme pitkin vuotta. Yhdessä ratkaisemme, mikä kehys sopii parhaiten juuri sinulle sekä sen minkälaiseen kehykseen juuri sinun voimakkuutesi sopivat hyvin. Räätälöimme valinnan niin, että olet tyytyväinen. Meillä on jo liki 40 vuoden kokemus somerolaisten silmälasiratkaisuista.

Meillä on myös DFF eli Design From Finland logon käyttöoikeus. Titan silmälasikehysmalliston suunnittelu on suomalaista käsialaa. Mallistossa on juuri suomalaisille kasvoille sopivia kehyksiä. 

Kehuvat, että meillä on parhaat valikoimat ja paras palvelu. Tule kokeilemaan.

Silmälasilinssit

Käytämme saksalaisen teknologian viimeisimpiä innovaatioita ja tuotteita, joiden kehittämisestä vastaa Rodenstock. Linssityyppejä on useita ja niin on hintoja. Edullisimmat linssit ovat ns. economy hintaluokasta R ja parhaimmat kuuluvat RRRR-laatuluokkaan.
Meillä on mm. oma linssityyppi Ergo linsseissä. Tässä luokassa on erilainen linssi kirjan lukemiseen, päätteelle katseluun tai huonetilaan. 
Linssin pinnoitteitakin on lukuisia. Yksi pinnoite ehkäisee naarmuuntumista, toinen poistaa heijasteita ja kolmas helpottaa linssin puhdistamista. Autamme sinua linssityypin valinnassa.
 

Etnia Barcelona
Blackfin
Frost
Rodenstock